Polițistă în civil, pipăită în zonele intime: Agresorul a sărit să-i bată pe colegii agentei de la Gara de Nord București – VIDEO

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore după ce, vineri, a pipăit în zonele intime o polițistă care se afla în misiune, în civil, în zona Gării de Nord din București.

La data de 14 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Feroviare Gara de Nord s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și amenințare, spun surse judiciare. În fapt, o femeie, agent de poliție în cadrul Biroului de Poliție Transporturi Feroviare Gara de Nord, fiind de serviciu în ținută civilă, a fost atinsă în zona intimă de către un bărbat. După conducerea la sediul poliției, bărbatul a continuat să amenințe polițiștii și la un moment dat a încercat să lovească pe unul dintre ei.

În urma evenimentului, polițiștii au continuat urmărirea penală față de bărbat, pentru săvărșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și amenințare și au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de polițiștii, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *