Polițiști din Alba, amenințați cu moartea chiar în sediul postului de Poliție: „O să te aștept cu un cuțit la colț şi te omor!”

Un bărbat a intrat într-o secţie de Poliţie din Alba şi a început să amenințe cu moartea mai mulţi agenţi. S-a întâmplat la secţia de Poliţie Rurală Galda de Jos, din Alba, acolo unde un individ a pornit un adevărat scandal şi a ameninţat mai mulţi agenţi cu moartea.

Evenimentul s-a petrecut în data de 1 septembrie când individul extrem de nervos a început să înjure şi chiar a încercat să-i lovească pe agenţii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

O să vă prind eu şi o să vă omor pe amândoi, o să aflu unde locuiţi şi o să vă caut”, a spus individul, care apoi s-a orientat cu amenințările cu moartea către un alt agent de poliţie. „Te cunosc, ești copilul lui …, o să-ți arăt eu ție și la tatăl tău, o să vă dau foc la casă și la fermă (…) O să îți dau foc la fermă, o să te aștept cu un cuțit la colț. (…) Eu nu te iert că am omorât un om, şi pe tine te omor… te prind în centru, fraiere, treaba ta…. îţi rup gâtul….”, sunt doar câteva din amenințările individului la adresa agenților de poliţie.

La data de 27 octombrie, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Aiud, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro, citată de ziarulunirea.ro, potrivit antena3.ro

Decizia poate fi atacată cu drept de contestație în 3 zile de la comunicare.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *