Polițiștii au descins în cluburile și restaurantele din Capitală

Polițiștii, jandarmii și angajații ITM București au verificat în noaptea de sâmbătă spre duminică restaurantele și cluburile din zona parcului Regele Mihai I din Capitală. Au fost date amenzi de peste 30.000 de lei.

Polițiștii Capitalei, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi și angajați din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă București au controlat cluburile și restaurantele din zona parcului Regele Mihai I, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale.

Au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 30.700 pentru abateri privind paza obiectivelor, tulburarea ordinii și liniștii publice și fumatul în interior. De asemenea, reprezentanții ITM au depistat 5 persoane în privința cărora nu s-a putut stabili la momentul controlului existența unui contract de muncă, existând suspiciunea de muncă la negru, urmând a fi efectuate verificări suplimentare în acest sens.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *