Polițiștii au folosit armamentul din dotare – Trei olteni prinși în flagrant în timp ce furau benzină

Polițiștii au tras focuri de armă luni pentru prinderea a trei tineri prinși în flagrant în timp ce furau dintr-o firmă cu profil de extracție a produselor petrolifere din comuna Iancu Jianu, județul Olt.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii din cadrul Secției Rurale Bobicești, în timp ce desfășurau activități specifice în zona unui parc petrolier din comuna Iancu Jianu, au prins în flagrant trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani, care furau componente metalice din interiorul societății comerciale cu profil de extracție a produselor petroliere. În momentul în care au fost somați de polițiști să se oprească, cei trei au fugit pe câmp. Întrucât tinerii au refuzat să se oprească la somațiile polițiștilor, a fost executat un foc de avertisment, în plan vertical, tinerii fiind prinși și imobilizați. În urma folosirii armamentului, nu au rezultat victime omenești sau pagube materiale.

Cei trei tineri au fost conduși la sediul Postului de Poliție Iancu Jianu pentru audieri, iar pe numele acestora a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *