Polițiștii au oprit un șofer recidivist: Băut, drogat şi cu permisul suspendat, care transporta trei copii

Polițiștii suceveni aflați în patrulare în centrul orașului au depistat o mașină Dacia Duster despre care aveau date că este condusă de un șofer cu permisul reținut. Când l-au oprit, au avut și alte surprize. Agenții au constatat că la volan e un bărbat de 37 de ani din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia, iar pe bancheta din spate sunt trei copii. Doi erau chiar ai șoferului, iar unul al surorii sale.

Bărbatul avea deja un dosar penal pentru infracțiuni la regimul rutier și, prin urmare, permisul suspendat, informează Monitorul de Suceava. Testat fiind, la alcoolemie a rezultat concentrația de 0,17 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Asta i-a adus o amendă de 1.300 de lei. Mai mult, Drugtestul a ieșit pozitiv la cocaină.

Șoferul a fost condus apoi la Spitalul Județean Suceava, pentru recoltarea de probe biologice de sânge. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată” respectiv pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a unor substanţe psihoactive”.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *