Polițiștii din Pitești au nimerit peste un bărbat fix în timp ce își bătea soția. Îl căutau pentru alt scandal

Un bărbat din municipiul Piteşti a fost prins de către poliţişti chiar în timp ce îşi bătea soţia. Patrula Poliţiei a mers acasă la individ după ce acesta a făcut scandal în public, totul pornind de la o altercaţie în trafic. Femeia agresată nu a depus plângere, însă în urma celor constatate bărbatul a fost ridicat, dus la audieri şi reţinut, scrie News.ro.

Piteşteanul a ajuns la Poliţie după ce, sâmbătă seară, a avut o altercaţie în trafic, pe o stradă din Piteşti. El a intrat în conflict cu un şofer căruia i-a lovit portiera maşinii, producând avarii autoturismului, după care a plecat. Sesizaţi prin 112 de către şoferul păgubit, poliţiştii l-au identificat pe agresor şi au mers la el acasă, pentru a-l invita la audieri. Oamenii legii au ajuns la locuinţa bărbatului chiar în timp ce acesta îşi bătea soţia.

Bărbatul bănuit a fost identificat de poliţişti, în persoana unui bărbat de 42 de ani, din Piteşti, iar cu ocazia deplasării la locuinţa acestuia, poliţiştii l-au depistat în flagrant, în timp ce agresa fizic pe soţia acestuia. Ca urmare a modului în care cel în cauză a fost surprins, bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei”, transmite, duminică, Poliţia judeţeană Argeş.

Femeia bătută nu a depus plângere. Poliţiştii l-au dus pe bărbat la secţie, au deschis pe numele lui un dosar penal pentru infracţiuni de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, după administrarea probatoriului, el a fost reţinut pentru 24 de ore.

Duminică, el va fi prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *