Polițiștii rutieri săltați de DNA și DGA pentru șpăgi au fost TURNAȚI de colegi acuzați de corupție

Apar informații incendiare în cazul celor doi polițiști săltați chiar din trafic în urma unui flagrant organizat de DGA și DNA. Se pare că cei doi polițiști, dar și alți colegi de-ai lor, care ajunseseră să formeze o adevărată rețea care vâna șoferii cu bani și le cerea șpagă ca să treacă cu vederea ilegalități au fost turnați chiar de colegi de-ai lor, acuzați de corupție, conform Gândul.ro.

Un ofițer și un agent de poliție au fost prinși în flagrant, joi, 27 aprilie, luând mită în zona Dorobanți din Capitală.

Acţiunea, realizată în colaborare de DGA şi DNA, a fost desfăşurată pe baza informaţiilor potrivit cărora cei doi poliţişti, un ofiţer şi un subofiţer, ar fi oprit şoferii în trafic pentru presupuse încălcări ale legislaţiei rutiere, solicitându-le apoi diverse sume de bani pentru a nu le aplica sancţiunile legale, afirmă surse apropiate anchetei. Întreaga operațiune a DGA a fost transmisă în direct de televiziuni, care i-au filmat inclusiv pe cei doi polițiști și pe cetățeanul străin care ar fi colaborat cu anchetorii pentru acțiunea de prindere în flagrant. Astfel, cei doi polițiști au fost identificați: comisarul Andrei Pantea și agentul Vali Olteanu.

Andrei Pantea a fost ales, în octombrie 2020, președinte al Filialei Dâmbovița a SIDEPOL – Sindicatul Democratic al Polițiștilor. Potrivit chindiamedia.ro, Andrei Pantea avea în 2020 38 de ani și este polițist din anul 2006. A activat ca ofițer CSTIC la IPJ Dâmbovița, ulterior la Poliția Pucioasa, Serviciul Investigații Criminale , Serviciul AESP și la Poliția Răcari-Formațiunea Investigații Criminale.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *