Polițistul sindicalist de la Secția 16, judecat pentru tortură, l-a bătut pe tatăl unei dintre victime pe holurile Tribunalului București

Fostul sindicalist Viorel Șeicaru, ofițerul angajat al Secției 16 Poliție din Capitală, deferit justiției pentru acte de tortură comise asupra a doi bărbați în timpul serviciului, a recidivat, luni pe holurile Tribunalului București.

Acesta l-a agresat pe Ghiorghe Ghiorghe, tatăl uneia dintre victimele decedate ulterior bătăilor primite de la unii dintre polițiștii Secției 16 in vremea pandemiei de Covid-19. În urma agresiunii a intervenit și Jandarmeria care a relatat incidetul judecătorului care analizează pe fond dosarul de tortură și abuz al polițiștilor de la Secția 16.

Este de amintit că în cazul lui Viorel Șeicaru există în continuare luată măsura controlului judiciar iar prin gesturile sale violente de pe holurile instanței bucureștene acesta a încălcat practic o bună parte dintre obligațiile stabilite acestuia de către judecătorul de caz. Astfel, în eventualitatea în care pe numele său va fi înregistrată o nouă plângere de loviri și alte violențe acesta riscă revocarea controlului judiciar și arestarea preventivă din nou în acest dosar. De asemenea el riscă o nouă propunere a arestării preventive în cazul înregistrării unei noi plângeri penale privind faptele de luni, în noul dosar format pe baza acestei noi plângeri. Totodată este de amintit că în acest dosar, pe parcursul judecării sale pe fond la Tribunalul București, doi dintre polițiști deja si-au recunoscut faptele pentru care au fost dați pe mâna magistraților TB.

Victima de luni a lui Viorel Șeicaru este acum la spitalul Bagdasar Arseni acuzând dureri de spate. Bărbatul a fost luat de la Tribunalul Bucuresti cu salvarea nefiind apt de a se deplasa independent.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *