Pompierul care a suspendat autorizația stației GPL de la Crevedia, a decedat într-un accident tragic

Pompierul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia a murit într-un accident de motocicletă la doar 7 zile de la explozia devastatoare.

Colonelul Bogdan Georgian Pușcoi, fost șef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița a stabilit că stația de alimentare are prea multe probleme ca să își continue activitatea, încă din anul 2020.

Pe 2 septembrie 2023, Bogdan Georgian Pușcoi a intrat într-un zid de beton în timpul unei lecții de condus motocicleta, pe un poligon din comuna Ulmi, județul Dâmbovița. Acesta avea  50 de ani și ieșise la pensie în februarie 2021.

Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dâmbovița. 

Raed Arafat a precizat că a fost un accident nefericit și nu are nicio legătură cu incidentele petrecute la stația GPL de la Crevedia.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *