Predoiu (MAI) NU a fost convins de raportul corpului de control: NU va face demiteri după accidentul din 2 Mai!

Ministrul de Interne Cătălin Predoiu prezintă luni concluziile Corpului de Control privind accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit loviţi de o mașină condusă de un altul, de 19 ani, aflat sub infşuența drogurilor.

Surse judiciare au spus pentru STIRIPESURSE.RO a analizat datele din raportul pe care i l-au prezentat inspectorii trimiși la Constanța. Astfel, ministrul nu va face demiteri în urma controlului făcut la inspectoratul de la malul mării. De altfel, la ultima sa declarație d ela minister, Cătălin Predoiu a spus clar că nu va lua măsuri decât în urma raportului Corpului de Control.

„Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, va susţine astăzi, 28 august 2023, o declaraţie de presă în care va prezenta concluziile Corpului de Control al Ministrului referitoare la situaţia provocată de tragicul accident produs în data de 19 august în judeţul Constanţa”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne.

Doi tineri au murit şi alţi trei au fost răniţi după ce Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani şi aflat sub influenţa drogurilor, i-a lovit cu maşina, în localitatea 2 Mai.

Anterior, tânărul fusese oprit de poliţie, în maşina sa fiind găsite substanţe psihoactive, însă el a fost testat pentru consum de alcool, fiind lăsat să plece cu asproximativ o oră ănainte de producerea accidentului.

Un adjunct al şefului IPJ Constanţa, şeful Poliţiei Rutiere Constanţa, şeful Poliţiei municipiului Mangalia şi şeful Poliţiei Vama Veche au fost eliberaţi din funcţie, însă nu şi şeful IPJ Constanţa. De asemenea, pentru trei poliţişti – doi subofiţeri şi un ofiţer – a fost depusă plângere penală.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *