Procurorii DIICOT s-au luat de cap: Drogați în masă, cu prăjituri, la o petrecere cu zeci de invitați

Motivul pentru care mai multe persoane au ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce li s-a făcut rău la o petrecere în incinta unui restaurant din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea pare a fi faptul că au consumat droguri. Oficiali au Spitalului Judeţean Râmnicu Vâlcea au declarat pentru News.ro că 15 dintre cele 16 persoane care s-au prezentat la unitatea de primiri urgenţe au avut teste pozitive la marijuana. Cazul a fost preluat de DIICOT.

Oficiali din Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea au declarat că, în urma investigaţiilor medicale, medicii care au primit sâmbătă seară, 16 persoane căror li s-a făcut rău în timp ce se aflau la un restaurant au constatat că în cazul a 15 dintre cele 16 persoane testele la marijuana au fost pozitive. O singură persoană a avut test negativ.

Până dimineaţă, unsprezece dintre cei care au fost duşi ori s-au prezentat la spital plecaseră. Patru dintre cei cu test pozitiv au mai rămas în spital, însă fără a prezenta probleme deosebite din punctul de vedere al stării de sănătate.

Cazul a fost preluat de DIICOT.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *