Psiholog criminalist, despre nenorocirile din aziluri: „Sunt folosite ca sursă de bani, de către unii oameni care nu au o vocație specială pentru a îngriji persoane în dificultate”

Psihologul criminalist Tudorel Butoi explică nenorocirile din azilurile de bătrâni din România. Butoi spune că astfel de unități sunt folosite ca sursă de bani, de către unii oameni care nu au o vocație specială pentru a îngriji persoane în dificultate.

De două săptămâni suntem într-o avalanșă de nenorociri. Ele vin și trec. Așa este societatea noastră și alte societăți. Trebuie să lăsăm organele să-și facă treaba și să nu intrăm în panică și în depresie. Impactul este dramatic și greu de suportat. Când vine cineva și vrea să-și facă un azil, nu-l întrebi ce profesie are? Care sunt competențele lui? Pentru că dacă nu este asistent medical, infirmier, psiholog sau medic, nu-i dai aprobare.Dacă nu ai vocație, lasă-te de afacere, pentru că ajungi la astfel de nenorociri”, a spus psihologul criminalist, conform bugetul.ro.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *