Record: Un șofer a fost prins fără permis… de NOUĂ ori. A fost arestat

Șoferul de 49 de ani din municipiul Giurgiu a fost arestat după ce autoritățile l-au prins conducând fără permis, aceasta fiind a noua abatere de acest fel în ultimii șase ani. Poliţiştii Biroului Rutier l-au tras pe dreapta pe şoseaua Alexandriei, unde au constatat că nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit un dosar penal

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în cauză a fost condamnat anterior pentru infracţiuni la regimul rutier, săvârşind în perioada 2017-2019 alte opt infracţiuni, dintre care cinci de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi trei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului, iar în anul 2022 a săvârşit încă trei infracţiuni de conducere fără permis”, a declarat IPJ Giurgiu marți în cadrul unui comunicat de presă, potrivit digi24.ro.

Un dosar penal a fost întocmit pe numele individului pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a fost arestat pentru 24 ore pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu. El se va prezenta după în fața instanţei de judecată.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *