Rupt de beat, la 17 ani a furat mașina unui prieten: A făcut prăpăd în jurul lui

Un tânăr de 17 ani este cercetat de polițiștii din Neamț după ce ar fi furat o mașină cu care a intrat într-un cap de pod și o stație de autobuz. Potrivit IPJ Neamț, polițiștii au fost sesizați de un tânăr de 24 de ani, din Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă persoane necunoscute i-ar fi furat mașina, pe care a găsit-o ulterior abandonată pe o stradă din localitate, informează Mediafax.

În urma cercetărilor, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un minor de 17 ani, din aceeași localitate. Din cercetările efectuate a reieșit că, vineri seara, persoana vătămată s-ar fi deplasat împreună cu minorul la domiciliul său, cu mașina în cauză, pe care ar fi lăsat-o neasigurată, cu cheile în habitaclul interior.

După ce au consumat băuturi alcoolice, minorul ar fi furat mașina și s-ar fi deplasat cu aceasta pe mai multe străzi din localitatea Dumbrava Roșie, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând cu autoturismul într-un cap de pod și într-o stație de autobuz.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *