Șapte indivizi s-au dat drept polițiști și au sechestrat trei bărbați. Au fost săltaţi de mascaţi

Șapte constănțeni au fost ridicați de polițiști, în urma mai multor percheziții, fiind suspecți într-un dosar de lipsire de libertate, deschis în luna ianuarie. Echipați cu cagule și, folosind însemne ale Poliției pentru două autoturisme, indivizii au blocat accesul unei mașini în care se aflau 3 mehedințeni, potrivit observatornews.ro. Cei 7 bărbaţi sunt acuzaţi că, în luna ianuarie, s-au dat drept polițiști. Aceștia s-au echipat cu cagule și, folosind însemne ale Poliției, pentru două autoturisme și au blocat accesul unei mașini în care se aflau 3 mehedințeni.

În timpul comiterii faptei, suspecții i-au lovit și amenințat pe cei trei, după care i-au legat la mâini și la picioare cu brățări din plastic. Ulterior, indivizii le-au luat telefoanele mobile și cheile de la mașină şi i-au abandonat în autoturism, scrie sursa citată. Scenele s-au petrecut într-o pădure între Băile Herculane și Baia de Aramă.

Ieri, şase dintre bărbați dintre aceștia au fost duși la audieri în Mehedinți, iar cel de-al șaptelea bărbat implicat în acest incident a fost reținut de DIICOT Constanța pentru trafic de droguri. În prezent, polițiștii fac cercetări pentru lipsire de libertate și tâlhărie calificată.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *