Scandal cu 14 persoane în seara de Paști: Un jandarm a împușcat un scandalagiu beat

Un jandarm brașovean a deschis focul asupra unor scandalagii beți aflați într-un cămin cultural. Un bărbat a fost împușcat în picior, transmite Mediafax. Doi jandarmi au mers, duminică noaptea, în localitatea Cuciulata, unde un grup de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice făceau scandal și agresau mai multe persoane care erau la Căminul Cultural. Din primele estimări ale jandarmilor, în conflict erau implicate 14 persoane.

„La un moment dat, a avut loc o pană de curent, moment în care majoritatea participanților au ieșit în curtea imobilului, iar persoanele recalcitrante au început să adeseze injurii forțelor de ordine, unul dintre jandarmi fiind lovit de un bărbat. În încercarea de aplanare a conflictului, jandarmii au folosit spray-ul iritant lacrimogen, fără a se reuşi calmarea situaţiei, grupul devenind mai agresiv. În acel moment, unul dintre jandarmi, după efectuarea somației, a tras un foc de avertisment în plan vertical. Pentru că existau agresiuni față de forțele de ordine, jandarmul a tras cu arma asupra unuia dintre agresori, glonțul lovindu-l pe acesta în zona piciorului”, informează Jandarmeria Brașov.

A fost chemată imediat o ambulanță, iar până la sosirea acesteia, cei doi jandarmi i-au dat primul ajutor bărbatului rănit.

Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Facem precizarea că bărbatul se află în afara pericolui. Cazul a fost preluat de polițiști pentru continuarea verificărilor. De asemenea, sub coordonarea procurorului de caz, se fac cercetări pentru infracțiunea de ultraj”, a adăugat sursa citată.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *