Scandal în trafic, după un accident cu victime. Câțiva șoferi s-au luat la bătaie chiar de față cu polițiștii care făceau măsurătorile – VIDEO

A fost bătaie în toată regula, cu pumni și picioare, după un accident produs, marți seară, pe o stradă din Iași. Șoferii s-au luat la harță chiar de față cu polițiștii de la Rutieră care făceau măsurătorile după accident. În cele din urmă, tot agenții au calmat spiritele.

Accidentul a avut loc marți seară, în jurul orei 19.30. Șoferul unei companii de car sharing a schimbat brusca banda de mers, fără să se asigure, și a lovit un taxi, care circula regulamentar. În urma impactului, taxiul a ajuns într-un stâlp. Două persoane au fost încarcerate, dintre care una inconștientă. Momentul a fost surprins de camerele din zonă.

Niciun șofer nu consumase alcool. În timp ce polițiștii făceau cercetări la fața locului, câțiva șoferi s-au luat la bătaie, notează Ziarul de Iași. Ei s-au înjurat și și-au împărțit pumni și picioare, chiar de față cu agenții de la Rutieră.

Potrivit sursei citate, motivul scandalului ar fi fost drumul îngustat de accident și cedările de prioritate între benzi. Într-un final, polițiștii i-au potolit pe scandalagii.

Imaginile video pot fi văzute AICI.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *