Scene de groază: Un bărbat a sărit cu cuțitul la polițiști, după ce își terorizase familia, cu care s-a încuiat în casă

Poliţiştii din Neamţ au imobilizat un bărbat de 47 de ani care a provocat scandal la domiciliul său, a ameninţat cu un cuţit forţele de intervenţie chemate la faţa locului şi s-a încuiat în locuinţa în care se aflau soţia şi doi copii, unul în vârstă de 10 ani şi celălalt de 17 ani, scrie News.ro. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a anunţat marţi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au fost sesizaţi prin apel 112, luni seara, de către o femeie de 43 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, soţul său provoacă scandal la domiciliu, distrugând mai multe bunuri.

La faţa locului au fost direcţionate echipaje din cadrul Poliţiei municipiului Roman şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ care au identificat persoana reclamată, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Roman. Acesta având asupra sa un cuţit ar fi adresat ameninţări forţelor de intervenţie, după care s-ar fi încuiat în interiorul locuinţei în care se afla soţia şi doi copii minori, cu vârste de 10, respectiv 17 ani. Având în vedere starea de pericol iminent şi modul de manifestare al persoanei în cauză, forţele de intervenţie au pătruns în interiorul imobilului, procedând la imobilizarea bărbatului”, a transmis IPJ Neamţ.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere şi ultraj.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *