Șef adjunct nou la IPJ Timiș, imediat după ce a fost achitat într-un dosar de corupție al DNA

IPJ Timiș are, de astăzi, un nou șef adjunct. Șeful IPJ Timiș, chestorul Alin Petecel, l-a numit în funcția de adjunct pe Florin Bolboș, de al cărui nume se leagă un uriaș dosar de corupție instrumentat de DNA Timișoara. Florin Bolboș a fost achitat de Înalta Curte de Casație și Justiție, care a anulat practic acuzațiile din dosarul DNA Timișoara. Acum, Bolboș a fost repus în funcție, fiindcă așa cerea legea.

La data de 31.01.2023, prin dispoziția Inspectorului General, domnul Comisar Șef de Poliție Bolbos Florin Mircea a fost reînvestit în funcția de adjunct al Inspectorului Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, anunță Inspectoratul.

Bolbos a fost acuzat de abuz în serviciu,  în legătură cu presupusa protejare a unei rețele evazioniste din județ, în 2015, într-un dosar instrumentat de DNA Timișoara. ÎCCJ a decis după ani de procese, în care polițistul a fost apărat de avocatul Cătălin Dancu, că Bolbos e nevinovat, fiindcă fapta nu există, asta deși Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat pe Bolboș la trei ani de închisoare.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *