Sindicaliştii din penitenciare reclamă condiţiile inumane în care lucrează, ca niște DEȚINUȚI!

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) reclamă, vineri, condiţiile inumane în care lucrază, fiind puşi pe locul doi, după deţinuţi. Potrivit sindicaliştilor, agenţii din postul de acces în Administraţia Naţională a Penitenciarelor sunt ţinuţi în frig.

Poliţiştii de penitenciare (agenţi) din postul de acces în Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) sunt ţinuţi în frig, din cauza unor şefilor incompetenţi. Când directorul general Dan Halchin a scăpat porumbelul din gură, în cadrul primei şedinţe cu sindicatele, afirmând că «Poliţiştii de penitenciare sunt pe locul doi…», făcând comparaţia cu deţinuţii, am crezut că a glumit. Iată, că realitatea demonstrează că afirmaţia lui Dan Halchin era purul adevăr şi că l-a luat gura pe dinainte, fără s-o conecteze cu creierul”, au scris, vineri, pe Facebook, sindicaliştii din penitenciare.

Aceştia susţin că „directorul general „se umflă” pe Facebook că creează noi spaţii de deţinere pentru deţinuţi, în timp ce poliţiştii de penitenciare lucrează în condiţii inumane pe secţiile de deţinere, în posturile de pază perimetru sau în unele birouri din puşcării”.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *