Sindicaliștii din penitenciare, revoltați după ce au auzit de „vila” milionarului Truică de la Jilava: „Să-i facă și lac să se plimbe ca la Snagov, cu barca!”

Sindicaliștii din penitenciare au reacționat dur după ce a aflat că Remus Truică, milionarul încarcerat la Jilava după condamnarea în dosarul Fermei Băneasa, și-a amenajat o vilă cu aer condiționat și condiții de 5 stele în pușcărie.

O echipă de control de la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) se află de miercuri dimineață la Penitenciarul Jilava pentru a face verificări și pentru a stabili în ce condiții Remus Truică a făcut sponsorizări pentru a beneficia de condiții de lux în spatele gratiilor.

„Să-i- facă și lac să se plimbe ca la Snagov, cu barca. Așa ceva este revoltător! Asta în condițiile în care polițiștii de penitenciare stau în condiții greu de imaginat, la temperaturi de 50 de grade și cu ploșnițe și șobolani care aproape că le sunt colegi. Îi mănâncă gângăniile, iar unii dintre deținuți sunt tratați regește”, a spus pentru stiripesurse.ro Cosmin Dorobanțu, președintele Federației Sindicatelor din Administrația Nationala a Penitenciarelor (FSANP).

content-image
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *