SNPPC, reacție dură în cazul Horodniceanu: „Decredibilizarea Poliției Române are loc și prin astfel de comportamente! Este DEASUPRA legii!”

CSM a validat comportamentul procurorului Horodniceanu și a dat liber la astfel de comportamente din partea celor care se cred ,,deasupra legii”!, transmite joi SNPPC.

SNPPC apreciază că decredibilizarea Poliției Române are loc și prin astfel de comportamente, care, din punctul nostru de vedere, se plaseaza mult deasupra legii, ori sunt cel puțin imorale. Asemenea decizii nu pot duce decât la slăbirea autorității Poliției Române! Dacă  ceea ce a făcut procurorul Horodniceanu este normalitate, atunci magistrații trebuie să ia aminte la acest tip de comportament și să nu mai ceară moralitate de la români!

P.S.:
La intrarea in cladirea CSM, pe partea stângă, este un panou pe care este înscris art. 16 alin. 2 din Constitutie: „Nimeni nu este mai presus de lege!”  Prin decizia sa, CSM tocmai l-a dus in derizoriu!  Vă propunem să îl completați cu sintagma: „Cu exceptia domnului Horodniceanu!”

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *