Soldat francez, găsit mort în camera de hotel în București, cu o foarfecă înfiptă în gât. Parchetul Militar preia ancheta

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat ancheta în cazul militarului francez găsit mort duminică într-o cameră de hotel din Capitală, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES. Cercetarea la faţa locului este efectuată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unui procuror militar. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Un militar francez a fost descoperit decedat într-o cameră a unui hotel din nordul Capitalei, având o foarfecă înfiptă în zona gâtului. Descoperirea a fost făcută de o cameristă. Militarul face parte din batalionul francez dislocat la baza militară de la Cincu, parte a Grupului de Luptă al NATO din România.

Un militar francez în vârstă de 41 de ani ar fi fost găsit mort, în camera unde era cazat la hotelul Pullman din București, spun surse din Poliție. Soldatul a fost găsit de cameristă. Francezul avea o foarfecă înfiptă în gât. El se cazase pe 3 noiembrie la hotelul din Capitală.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *