Tânăr aflat sub influența drogurilor, depistat de polițiști cu aproape 180 km/h pe autostradă

Un tânăr de 28 de ani din Hunedoara a fost prins de polițiști, joi, pe Autostrada A1, în zona comunei Pianu, în timp ce se deplasa cu viteza de 178 km/h pe o porțiune de drum unde viteza maximă admisă este de 130 de km/h, relatează Agenția de presă Rador.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 aprilie 2023, în jurul orei 13:00, polițiștii Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, au depistat, la kilometrul 316, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Hunedoara, care se deplasa cu viteza de 178 de kilometri/oră pe o porțiune de drum unde viteza maximă admisă este de 130 de kilometri/oră. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta se afla sub influența drogurilor, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii prezenței, în organism, a substanțelor interzise.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Totodată, pentru depășirea limitei legale de viteză, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, scrie sursa citată.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *