Tânăr amendat de Poliție și pus să măture cojile de la semințele pe care le mâncase într-un parc. Alți doi amici ai săi, amendați și ei

Poliţiştii băcăuani au amendat trei tineri pe care i-au prins consumând alcool şi mâncând seminţe într-un parc din staţiunea Târgu Ocna. Pe lângă amendă, patrula de poliţie i-a cerut unuia dintre tineri să măture cojile de seminţe pe care le aruncase pe jos, oamenii legii spunând că astfel i-au „ajutat” pe cei trei să îşi „regăsească simţul civic”.

Potrivit poliției, cei trei tineri – doi în vârstă de 22 de ani și al treilea de 23 de ani – şi-au petrecut seara bând şi mâncând seminţe într-un parc din staţiunea Târgu Ocna, relatează News.ro. În jurul orei 01.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Staţiunii Târgu- Ocna, aflată în trecere prin parcul în care aceștia se aflau a observat mizeria pe care aceştia o făcuseră în jurul băncii pe care stăteau. 

Cei trei au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 600 de lei. Totodată, la solicitarea poliţiştilor, unul dintre tineri a măturat cojile de la seminţele pe care le aruncaseră pe trotuar”, informează, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean(IPJ) Bacău.

Aceştia spun că poliţiştii i-au ajutat pe cei trei tineri „să regăsească simţul civic”.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *