Tulcea: O femeie a furat arma de vânătoare a soțului și a plecat de acasă. A fost găsită împușcată, în pădure

O operațiune de căutare intensivă s-a desfășurat joi în județul Tulcea după ce un bărbat din comuna Baia a alertat autoritățile cu privire la dispariția soției sale, care a plecat de acasă luând cu ea o armă letală și muniție. Incidentul a declanșat o mobilizare rapidă a echipelor de căutare în încercarea de a preveni o tragedie. potrivit unor surse judiciare.

Conform declarațiilor bărbatului, în vârstă de 41 de ani, soția sa, în vârstă de 36 de ani, ar fi spart rastelul metalic în care era depozitată arma, sustrăgând o pușcă de vânătoare de calibru 30.06 și un încărcător cu trei gloanțe. Arma era deținută legal de către bărbat. Mai îngrijorător, femeia a lăsat să se înțeleagă că intenționează să-și pună capăt zilelor, plecând cu un autoturism în direcție necunoscută.

Autoritățile din Tulcea au reacționat prompt, formând echipe de căutare în speranța de a o găsi pe femeie înainte ca aceasta să se auto-vătămeze. Temerile lor au fost, din nefericire, confirmate când femeia a fost descoperită într-o zonă împădurită din apropierea localității Slava Cercheză, suferind de o plagă împușcată în piept.

Victima a fost imediat transportată la spital, fiind în stare gravă la momentul sosirii.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte care au dus la acest incident, inclusiv modul în care victima a reușit să acceseze arma și motivele din spatele deciziei sale disperate.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *