Tupeu incredibil la hoții de lemne: Au sărit să îi BATĂ pe polițiștii care i-au prins! S-au tras focuri de armă

Două persoane, suspectate de furt de lemne, care s-au sustras controlului polițiștilor, devenind recalcitranți, au fost oprite cu focuri de armă. Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați printr-un apel la 112, cu privire la sustragerea de material lemnos de pe raza comunei Săcuieu, jud. Cluj, informează Mediafax.

Polițiștii deplasați la eveniment au depistat, pe drumul comunal din localitate, un atelaj cu tracțiune animală cu care se transporta material lemnos, aparent tăiat recent, în privința căruia exista suspiciunea că ar fi fost furat. Persoanele care se aflau în atelajul hipo au fost duse înspre sediul unității silvice din localitate. În acest context, cele două persoane au devenit recalcitrante, nu s-au supus indicațiilor polițiștilor, încercând să sustragă armamentul și i-a agresat fizic pe oamenii legii. Astfel, s-a impus folosirea armamentului din dotarea polițiștilor.

S-a efectuat uz de armă, prin focuri de avertisment în plan vertical, iar ulterior înspre unul dintre cei în cauză, rezultând rănirea acestuia în zona membrului inferior. Politiștii i-au oferit acestuia primul ajutor, iar ulterior a fost preluat de echipajul medical, în prezent aflându-se internat într-o unitate medicală, conștient, starea lui fiind stabilă”, transmite, luni, Poliția Cluj.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj. De asemenea, se continuă cercetările și pentru comiterea infracțiunii de distrugere, întrucât autospeciala de poliție a fost deteriorată de către una dintre persoanele prezente.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *