Un bărbat a spart geamurile Primăriei Hațeg, cu toporul, nemulțumit că nu primește locuință socială – VIDEO

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a spart, joi, cu un topor, geamurile Primăriei Haţeg, judeţul Hunedoara, iar apoi a ajuns la etajul 1, unde s-a urcat pe balustrada terasei. El era nemulţumit că nu a primit o locuinţă socială. Bărbatul a fost imobilizat de jandarmi şi va fi reţinut pentru 24 de ore. În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

https://www.youtube.com/shorts/26w-vVr9YCo

Bărbatul a reuşit să intre în sediul Primăriei Haţeg, urcând până la primul etaj. În imaginile cu intervenţia jandarmilor se vede că acesta s-a urcat pe balustrada terasei de la etaj, fiind coborât de echipajele de intervenţie.

Ce spune poliția despre incident

Astăzi, în jurul orei 12:00, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată pe numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri din sediul Primăriei Oraşului Haţeg şi a urcat la etajul 1 al instituţiei, nemulţumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuinţă socială. Nu au rezultat victime în urma acţiunii bărbatului”, a transmis IPJ Hunedoara.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică împreună cu o patrulă de jandarmi, care l-au imobilizat pe bărbat şi l-au dus la sediul Poliţiei Oraşului Haţeg. Poliţiştii au deschis pe numele agresorului un dosar de cercetare penală pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Haţeg, urmează a fi reţinut pentru 24 de ore.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *