Un bărbat a sunat în mod repetat la 112 și a chemat Salvamontul: Era rupt de beat și nu avea nici o problemă! „Era URSUL!” – VIDEO

Salvamont Borșa a fost anunțat sâmbătă seara, prin 112, că un turist a căzut pe o potecă din Pietrosul Rodnei și și-a fracturat piciorul. Ajunși la fața locului, salvatorii montani au constatat că bărbatul este nevătămat, dar în avansată stare de ebrietate.

Alcoolul în vârf de munte.. confuzie și accidente! Muntele îți oferă cea mai simplă lecție de viață la care ai acces, dar trebuie tratat cu responsabilitate și seriozitate. De aceeași seriozitate vă recomandăm să dați dovadă și să vă gândiți de două ori înainte de a pune pe drumuri salvatorii montani. Serviciul Public Salvamont Borșa a fost anunțat prin 112 despre faptul că un turist a căzut pe o potecă din Pietrosul Rodnei. Apelanta a revenit de mai multe ori, spunând că bărbatul, originar din Cluj, și-a fracturat piciorul. O echipă de prim răspuns din cadrul Serviciului Public Salvamont Borșa a pornit spre locul intervenției împreună cu un echipaj SMURD”, anunță Salvamont Borșa, informează Mediafax.

Ajunși la fața locului, salvatorii montani au constatat că bărbatul este nevătămat, în avansată stare de ebrietate.

Acesta a refuzat atât examinarea cât și transportul. Vă recomandăm să nu consumați băuturi alcoolice pe munte deoarece acestea slăbesc organismul și capacitatea de efort. De asemenea, să nu vă abateți de la potecile marcate și în situația în care sunteți nevoiți să sunați la 112, asigurați-vă că nu transmiteți informații eronate. În timp ce echipajele sunt ținute blocate la un caz care nu necesită intervenția de urgență, un alt turist poate avea nevoie de ajutor. Fiți responsabili pe munte”, încheie salvamontiștii.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *