Un bărbat și-a dat foc la casă și apoi a bătut trei vecini

Un bărbat din judeţul Giurgiu a fost reţinut, iar sâmbătă va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, după ce şi-a incendiat locuinţa, după care a intrat în curtea vecinilor pe care i-a luat la bătaie, scrie news.ro. Incidentele au avut loc joi seară, în jurul orei 22:25, pe strada Bradului, din municipiul Giurgiu. O femeie a sunat la 112, cerând sprijinul Poliţiei şi reclamând că vecinul său şi-a incendiat casa, după care a intrat în curtea ei şi îi agresează familia.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări s-a stabilit faptul că, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Giurgiu, folosindu-se de o brichetă şi un lichid inflamant (benzină), ar fi incendiat zidul exterior al imobilului în care locuieşte, apoi ar fi pătruns în curtea imobilului învecinat, şi, ulterior, ar fi agresat fizic un bărbat şi două femei”, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Giurgiu.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe – 3 fapte, violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cursul zilei de vineri el a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *