Un constănțean s-a internat la spital cu un pistol asupra sa. Jandarmii au confiscat arma bărbatului în stare de ebrietate

Un constănțean în vârstă de 53 de ani s-a internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, având asupra sa, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz și încărcător. Aflat într-o stare vădită de ebrietate, se pare că bărbatul nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa. Astfel, vineri dimineaţa, jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină la secția de chirurgie, în cazul unui bărbat care avea asupra lui o armă.

Jandarmii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Constanţa, având asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz şi încărcător. Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deţine o autorizaţie pentru arma în cauză”, a transmis Jandarmeria Română.

Bărbatului i-a fost confiscată arma și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port arme fără drept, în sediul instituțiilor publice, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea unor drepturi.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *