Un cuplu a furat peste 200 de produse dintr-un magazin din Timișoara. Prinși întâmplător de polițiștii locali

Un bărbat și partenera lui au furat, în noaptea de miercuri spre joi, peste 200 de produse alimentare dintr-un magazin din Timișoara. Ei au fost prinși la scurt timp de polițiștii locali.

Polițiștii locali patrulau bulevardul Republicii și au observat două persoane care împingeau o bicicletă pe care avea un bagaj foarte mare. Când au sesizat că sunt vizați de oamenii legii, cei doi au încercat să se ascundă, apoi au fugit. Polițiștii au pornit în urmărirea lor și i-au găsit la demisolul unui bloc. Aceștia au văzut că aveau peste 200 de produse alimentare, iar explicația celor doi a fost că le-au găsit lângă un coș de gunoi dintr-o intersecție.

Unele produse alimentare aveau marca magazinului de unde le-au furat, iar când polițiștii au ajuns în locul în care aceștia au dat spargerea au observat că ușa era deschisă și încuietoarea a fost forțată. Ulterior, suspecții au recunoscut faptul că au sustras produsele din acel magazin și au fost duși la secția de poliție pentru a continua cercetările.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *