Un interlop care a dat un tun de aproape un milion de euro, cu maceta, a fost prins în București

Oamenii legii au reușit să captureze încă unul din făptașii care au dat un tun de aproape un milion de euro. Bărbatul face parte din Clanul Giuleștenilor, iar tunul de un milion de euro dat alături de frații săi a fost dat în Câmpina. Folosind o macetă, mai mulți interlopi au prăpdat patronul unei case de schimb valutar.

La data de 12 iulie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale, în urma unor activități specifice, au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, urmărit național.

La nivelul Poliției Capitalei se afla în lucru mandatul de arestare preventivă, emis pe numele bărbatului, la data de 19 mai 2023, de către Judecătoria Buftea, pentru o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, având un prejudiciu de 220.000 de lei. De asemenea, pe numele bărbatului mai figura și un mandat de arestare preventivă, emis la data de 25 mai 2023, de către Tribunalul Prahova, pentru o perioadă de 30 zile pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, având un prejudiciu estimat la 920.000 de euro.

În urma activităților specifice desfășurate, s-a stabilit că persoana urmărită se află la o adresă situată pe raza județului Ilfov. Astfel, la data de 12 iulie 2023, polițiștii au acționat pentru prinderea bărbatului, acesta fiind depistat la o locație din județul menționat.

Cel în cauză a fost încarcerat. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *