Un polițist a fost rupt în bătaie de 3 tineri, de față cu copilul său. Omul legii încerca să scape o tânără de cei trei agresori

Un polițist din Gugești, Vrancea, care se afla în timpul liber a încercat să salveze o tânără, care era agresată de trei bărbați. Polițistul, care era împreună cu copilul său, a intervenit, dar tinerii nu doar că nu s-au oprit și au început să-l lovească cu bestialitate. Acum, cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani au fost reținuți de către polițiști.

„La data de 30 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, care, în cursul serii de 29.01.2023, în jurul orei 20:23, au lovit un bărbat, în timp ce se afla pe peronul gării din comuna Gugești. Tinerii urmează sa fie prezentați, în cursul zilei de astăzi, procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecătoria Focșani, în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, arată IPJ Vrancea.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *