Un polițist local a bătut o minoră de 16 ani pentru că „așa am vrut eu”

Un polițist local din Alba a aplicat o „corecție fizicăunei minore de 16 ani. Atunci când a fost întrebat de ce a lovit-o, acesta a răspuns: „Pentru că așa am vrut.”

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, polițist local la primăria unei comune din Alba, a fost condamnat la o amendă penală în valoare de 2.400 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte acte de violență, conform ZiarulUnirea.ro.

Sentința Judecătoriei Blaj a fost pronunțată la data de 11 august, iar motivarea acesteia a fost făcută publică pe portalul just.ro. La data de 30 ianuarie 2022, în jurul orei 23:00, un bărbat în vârstă de 33 de ani se afla la domiciliul fostei sale concubine, o femeie de 18 ani. La acea locuință a sosit și o persoană minoră în vârstă de 16 ani, care a început să se certe cu bărbatul în cauză. Motivul acestei certe a fost faptul că inculpatul nu accepta încheierea relației dintre el și fosta sa concubină și continua să o contacteze pe aceasta în mod repetat. În acest context, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate, o lovitură cu palma în zona feței.

Partea vătămată nu deține certificat medico-legal din care să rezulte dacă în urma agresiunii exercitate asupra sa a suferit leziuni și câte zile de îngrijiri medicale a necesitat pentru vindecare.

În timpul anchetei penale, inculpatul a recunoscut comiterea faptei și a explicat că s-a enervat după ce persoana vătămată i-a spus că este un tată iresponsabil și că nu se implică în creșterea fiicei lor.

Conform mărturiei martorului, la data de 30 ianuarie 2022, în jurul orei 23:30, el a transportat-o pe persoana vătămată la locuința martorei. În scurt timp, persoana vătămată a ieșit din casă plângând și i-a spus că a fost lovită cu palma în zona feței de către inculpat. Martorul l-a întrebat pe inculpat de ce a agresat-o pe persoana vătămată, iar acesta i-a răspuns: „Pentru că așa am vrut.”

Decizia poate fi contestată prin apel într-un termen de 10 zile de la data comunicării.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *