Un post de poliţie a fost transformat în BÂLCI! „Este polul bătăii de joc la adresa Poliţiei Române”

Un post de poliție dintr-o comună din județul Gorj a fost transformată în bâlci. Garajele mașinelor de Poliție au fost transformate în locul unde pot sta cei care consumă mici și bere, iar la intrarea în sediul Poliției au fost amplasate aparate de box. Cel care a organizat zilele localității este chiar primarul comunei Scoarța, din județul Gorj.

Parcarea poliției a fost folosită pe post de loc în care să se desfășoare festivități locale.

Având în vedere imaginile postate pe o pagină de socializare, în care se observă trei aparate de box, utilizate în scop de divertisment, amplasate în faşa Postului de Poliţie Scoarţa, precum şi mai mulţi stâlpi în marginea Drumului Naţional 67, ca urmare a organizării unei festivităţi locale, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj este abilitat să comunice următoarele. Din verificări, poliţiştii au stabilit că aparatele respective au fost depuse în acel spaţiu pentru o scurtă perioadă de timp, în prezent fiind amplasate pe terenul unde va avea loc festivitatea”, transmite IPJ Gorj, potrivit antena3.ro.

Întreg cazul a fost semnalat chiar de fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea.

Caz unic in istoria Poliţiei Romane. Primarul Ion Stamatoiu a „cucerit” postul de poliţie Scoarţa şi l-a înconjurat pentru a fi apărat de bombardiere de dat pumni, terase cu mici şi bere şi o rulota de fast-food. Bazându-se pe relaţiile de partid şi lăudându-se cât e el de tare, acesta pur şi simplu o ţine din chef în chef cu bani publici, iar firmele abonate la lucrări sponsorizează la greu”, a scris el pe Facebook.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *