Un recidivist beat a DAT FOC sălii de așteptare de la Poliția Huedin. Oamenii au fost evacuați pe geam!

Un bărbat a incendiat sala de aşteptate a Poliţiei Huedin, în timp ce poliţiştii întocmeau actele procedurale într-un dosar care-l viza. Mai multe persoane au fost scoase din clădire pe un geam, uşa neputând fi folosită. Agresorul a fost imobilizat de poliţiştişi urmează a fi prezentat magistraţilor. „Aşa arată sala de aşteptare a Poliţiei oraşului Huedin, după ce un recidivist, băut şi extrem de agresiv, a aruncat cu benzina în holul sediului şi a dat foc. Vizat a fost un poliţist care în acele momente întocmea acte procedurale faţă de autorul incendierii”, a transmis, miercuri, Sindicatul Europol.

Sindicaliştii au povestit că, anterior, timp de 18 minute, într-un live postat pe reţelele de socializare, bărbatul i-a înjurat pe poliţişti.

Colegii noştri au evacuat, de urgenţă, sala de aşteptare, toate persoanele care se aflau în acel loc au fost scoase pe un geam al încăperii, deoarece, din cauza flăcărilor, uşa de acces nu putea fi folosită. Autorul a fost imobilizat şi reţinut de colegii noştri şi în cursul zilei de azi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, au mai transmis sindicaliştii.

Aceştia speră că „pericolul public presupus de lăsarea în libertate a unui asemenea individ va fi analizat cu obiectivitate de către magistraţi şi, în consecinţă, vor dispune arestarea preventivă”.

Potrivit sindicaliştilor, „curajul acestor indivizi este amplificat şi de faptul că, în trecut, consecinţele suportate de alţi ,,bombardieri” au fost minore, fiind cercetaţi în libertate, sau au primit sentinţe penale cu suspendarea ori amânarea executării pedepsei”.

Câţi poliţişti trebuie să mai cadă victime sau să îşi piardă vieţile în misiuni, de câte alte situaţii similare mai este nevoie să se petreacă, pentru ca politicienii noştri să înţeleagă faptul că este nevoie de o instituţie a poliţiei române puternică, depolitizată şi independentă, care să asigure ordinea publică în România”, au mai transmis sindicaliştii.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *