Un șofer a lovit cu mașina un polițist care îl oprise în trafic. A fugit și a fost oprit cu focuri de avertisment

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, în localitatea Şăulia, unde un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band a oprit un autoturism, condus de un bărbat despre care se știa că avea dreptul de a conduce suspendat. Șoferul, oprit în trafic, a refuzat să coboare geamul maşinii pentru a discuta cu poliţiştii şi a făcut o manevră bruscă de mers înapoi, lovind un poliţist.

În cadrul intervenţiei a fost distrus geamul portierei maşinii oprite şi au fost executate de către un agent de poliţie 3 focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Bărbatul a fugit de la faţa locului cu autoturismul, poliţiştii pornind în urmărirea sa. Acesta a fost oprit la intrare în localitatea Berghia cu sprijinul unui echipaj rutier dirijat în zonă, fiind astfel imobilizat şi condus la sediu”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Mureş.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus de către poliţişti la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice. Şoferul recalcitrant a fost reţinut şi este acuzat de infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, dar şi de ultraj.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *