Un șofer a lovit două eleve pe trotuar. Consumase cocaină

Două adolescente au fost rănite joi dimineaţă, în urma unui accident produs pe Şos. Vitan-Bârzeşti din Capitală, în care au fost implicate trei maşini. Unul dintre vehicule s-a răsturnat, lovindu-le pe cele două fete aflate pe trotuar. Potrivit poliţiştilor, şoferul acestuia, un bărbat de 36 de ani, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând prezenţa în organism a substanţelor psihoactive. Mai exact, acesta consumase cocaină. Niciunul dintre șoferii implicaţi nu consumase alcool.

„În jurul orei 07:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Şos. Vitan-Bârzeşti. Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 36 ani, care se deplasa pe şoseaua Vitan-Bârzeşti, dinspre Pod Vitan catre Şoseaua Olteniţei, ajuns în dreptul sediului INML, ar fi efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau din sens opus. În urma impactului, acesta s-a răsturnat pe lateral, lovind şi doi pietoni, care se aflau pe trotuar”, informează Brigada de Poliţiei Rutieră a Capitalei.

Victimele, două adolescente în vârstă de 15 ani, au fost transportate la spital. Şoferii maşinilor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. De asemenea, conducătorul autovehiculului în vârstă de 36 de ani a fost testat şi cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând prezenţa în organism a substanţelor psihoactive. Acesta a fost dus la INML în vederea recoltării de mostre biologice.

În continuare au loc cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. Traficul rutier se desfăşoară pe banda II de circulaţie pe şoseaua Vitan-Bârzeşti, dinspre Şoseaua Olteniţei către Pod Vitan.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *