Un tânăr a incendiat gardul unui club din Costinești, apoi a fugit

Un tânăr a incendiat gardul unui club din Costinești. A stropit poarta cu un lichid inflamabil și i-a dat foc, iar incendiul s-a extins foarte repede.

În urma apariției unor imagini în mediul online, cu privire la un bărbat, care ar fi incendiat o porțiune din gardul unui club din stațiunea Costinești, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele: La data de 24 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani, ar fi dat foc unei porțiuni din gardul care delimitează accesul în clubul pe care acesta îl administrează”, a transmis IPJ Constanța, conform Antena 3.

Băiatul nu vrea să recunoască fapta

Tânărul de 23 de ani nu vrea să recunoască faptul că el a dat foc, chiar dacă acest lucru se vede clar pe camerele de supraveghere. Incendiul a fost stins numaidecât, fără intervenția pompierilor. Băiatului i s-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate, de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, mai transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *