Urmărire ca în filme pe străzi: Şofer băut, drogat cu cinci substanţe şi fără permis, prins de poliţişti după ce a produs un accident

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Baia Mare este cercetat penal pentru comiterea mai multor infracţiuni după ce poliţiştii maramureşeni au încercat să îl tragă pe dreapta, însă el a refuzat, oprind abia după de a făcut un accident, pentru că a trecut pe culoarea roşie a unui semafor. Poliţişti au constatat că şoferul, care nu are permis de conducere, era beat, iar testul pentru depistarea drogurilor a arătat prezenţa a conci substanţe interzise în organismul acestuia.

Evenimentul a avut loc joi seară, în jurul orei 21.00, pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare. Un echipaj al Poliţiei a încercat să tragă pe dreapta un autoturism, însă şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, motiv pentru care aceştia au pornit în urmărirea maşinii.

În timpul deplasării, autoturismul urmărit a intrat pe culoarea roşie a semaforului în intersecţia dintre  bulevardele Independenţei şi Decebal, lovind un autoturism condus de o femeie de 57 de ani, din Baia Mare. Imediat după accident, şoferul a coborât din autoturism şi şi-a continuat fuga, fiind prins şi imobilizat de poliţişti în spatele unui imobil de pe o altă stradă.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat în persoana unui tânăr în vârstă de 24 de ani din Baia Mare, care nu are permis de conducere. Testul cu aparatul etilotest în cazul său a arătat un rezultat de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce testele cu aparatul drugtest au indicat rezultate pozitiv la cinci substanţe interzise.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *