Urmărire ca-n filme pe străzile din Capitală, pentru un traficant de droguri

Un traficant care transporta în maşină nouă tipuri de droguri a fost prins cu greu în trafic de mai multe echipaje de poliţie, după o urmărire pe străzile din Capitală, informează IGPR. Miercuri dimineaţa, în jurul orei 04,20, un echipaj de la Poliţia Rutieră a Capitalei a făcut semn unui şofer să oprească pe o şosea din Sectorul 1. Conducătorul auto nu s-a conformat, iar poliţiştii au solicitat sprijin de la colegi, pornind în urmărirea autoturismului. Maşina a fost oprită pe un bulevard din Sectorul 5, cu ajutorul altor echipaje de poliţie.

În autoturism, poliţiştii au descoperit nu mai puţin de nouă tipuri de droguri: cocaină (11 grame), ketamină (21 grame), amfetamină (2 grame), substanţă MDMA (7 grame), canabis (37 grame), ciuperci halucinogene (21 grame), 32 de timbre LSD, ecstasy (18 comprimate), ketamină (100 mililitri). De asemenea, oamenii legii au descoperit un cântar de precizie.

Bărbatul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, ulterior el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere din Poliţia Capitalei şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *