Veste cumplită din Poliție: Un agent de 21 de ani și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap

Un polițist de 21 de ani, din județul Galați, aflat în concediu, și-a tăiat marți venele și s-a împușcat în cap. Polițiștii din orașul Târgu Bujor, județul Galați, au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împuscat în cap, fiind în stare de inconștiență.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul IPJ Galați, iar în momentul producerii incidentului se afla în concediu.

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului. Echipajele medicale sosite la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă au fost nevoite să declare decesul tânărului.

Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția martie 2022”, arată IPJ Galați.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *