Viață grea pentru Poliția Capitalei: Încă un tânăr drogat s-a baricadat în mașină. Un alt tânăr a incendiat cinci mașini

Un șofer drogat și fără permis, urmărit vineri pe mai multe străzi din București, s-a baricadat în mașină când a fost oprit. În timpul urmăririi, șoferul a lovit o barieră de acces auto. Polițiștii din Brigada Rutieră au încercat să oprească, vineri, o mașină pe șoseaua Berceni. Șoferul și-a continut însă deplasarea, astfel că polițiștii au pornit în urmărirea sa, cerând ajutorul colegilor aflați în apropiere. Pe timpul urmăririi, șoferul a încălcat mai multe reguli de circulație și a lovit o barieră de acces auto.

Polițiștii au reușit să-l oprească pe șoseaua Vitan Bârzești, însă șoferul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, s-a blocat în mașină, fiind necesară scoaterea și imobilizarea acestuia.

„Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, precum și cu aparatul DrugTest, care a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut în Bucureşti după ce a dat foc la 5 maşini din Sectorul 4 și a furat din ele. În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii din Secția 16 au fost sesizați că la un autoturism din Sectorul 4 a izbucnit un incendiu ce s-a extins și la o altă mașină. Ulterior, s-a reclamat că, la o altă adresă din același sector, o persoană ar fi incendiat mai multe autoturisme și ar fi furat bunuri din interior. În zonă a fost prins suspectul, un bărbat de 27 de ani.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la audieri, iar în urma administrării probatoriului s-a stabilit că acesta ar fi incendiat cinci autoturisme, parcate pe două străzi din Sectorul 4, din care ar fi sustras mai multe bunuri. Cel în cauză a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, informează vineri Poliția Capitalei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *