Vizită de lucru a comisiilor reunite de Apărare ale Parlamentului României, la ministrul Tîlvăr

La invitația ministrului apărării naționale, Angel Tîlvăr, membrii comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat și din Camera Deputaților au avut marți, 21 februarie, o întâlnire de lucru la sediul Ministerului Apărării Naționale.

La această activitate, care face parte din seria de întâlniri periodice,  organizate pentru informarea și consultarea reprezentanților Parlamentului României cu privire la modul de implementare a obiectivelor politicii de apărare și planificare stabilite în Strategia Națională de Apărare a Țării 2020 – 2024, au participat șeful Statului Major al Apărării, general Daniel Petrescu, precum și reprezentanți ai structurilor centrale din Ministerul Apărării Naționale.

Agenda discuțiilor a inclus prezentarea principalelor obiective ale Ministerului Apărării Naționale pentru anul în curs, cu accent asupra programelor de înzestrare, calendarului misiunilor și exercițiilor naționale și internaționale ale Armatei României,  precum și o prezentare a situației de securitate din proximitate. Totodată s-au discutat priorități legislative pentru sesiunea parlamentară curentă.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *