A fost prins al patrulea autor al jafului din casa fostului ofițer SRI. Săltat de pe Otopeni

Polițiștiii din cadrul I.G.P.F. au fost anunțați joi cu privire la faptul că la P.P.F. Aeroport București-Otopeni a fost depistat Cristea Andrei, care s-a deplasat cu o aeronavă WizzAir pe ruta Bruxelles-București.

Acesta este cel de-al patrulea autor din cazul furtului pistolului din locuinta fostului ofiter SRI din orasul Voluntari, jud. Ilfov, pentru care s-a obținut, la data de 03.02.2024, mandat de arestare preventivă în lipsă.

Acesta se afla în prezent la Judecătoria Cornetu, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

Reamintim faptul ca, la scurt timp după ce fapta a ieșit la iveală polițiștii din Ilfov au condus la secție patru indivizi, iar, ulterior, trei au fost reținutți. Cel de-al patrulea, tânărul prins astăzi, era dat în urmărire generală.

Patru persoane suspectate că au furat un pistol letal și peste 20 de cartușe din casa din Voluntari a unui fost ofițer SRI au fost duse la audieri, pe 18 ianuarie, iar la locuințele acestora au fost făcute percheziții.

Poliția ilfoveană a fost sesizată pe 6 ianuarie de fostul ofițer SRI că persoane necunoscute i-au furat din locuință mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe, pe care le ținea într-un seif. Bărbatul era plecat în vacanță în momentul jafului. Pistolul a fost recuperat, zilele trecute, de scafandrii din lac.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *