Accident cu victime: Un tânăr a fost arestat după ce a condus beat și fără permis

Un tânăr din Neamț a fost arestat după ce a condus beat, fără permis auto și a comis un accident cu patru victime. Judecătoria Bicaz a luat decizia privării de libertate a nemțeanului în vârstă de 26 de ani miercuri, 6 septembrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Acuzaţiile aduse sunt vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis.

Accidentul a avut loc pe data de 3 septembrie, în jurul orei 18.20, aproape de orașul Bicaz. Tânărul a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani. În urma impactului, ambii şoferi şi doi pasageri, cu vârste de 4, respectiv 35 de ani, au fost răniți.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Potrivit comunicatului IPJ Neamț, tânărul în vârstă de 26 de ani nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *