Accident groaznic în Galați: A dat peste 2 femei aflate pe trecere, apoi s-a răsturnat cu mașina

Două femei au fost accidentate pe o trecere de pietoni din Galaţi, şoferul care le-a rănit răsturnându-se ulterior cu maşina pe carosabil, în încercarea de a evita impactul. Conform IPJ Galaţi, accidentul a avut loc marţi dimineaţă, pe un bulevard din oraş, în apropierea Grădinii botanice.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi a rezultat că un bărbat cu vârsta de 26 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism ar fi surprins şi accidentat două femei, cu vârstele de 48, respectiv 46 de ani, ambele domiciliate în localitatea I.C. Brătianu, din judeţul Tulcea, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Încercând să evite accidentarea celor două femei, bărbatul ar fi tras brusc de volanul autovehiculului, care a lovit parapetul de protecţie aflat pe marginea străzii, în direcţia sa de deplasare, după care s-a răsturnat pe carosabil.

Victimele au fost preluate şi transportate de echipaje de la ambulanţă la spital.

Şoferul deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *