Accident mortal lângă Brașov: Trei mașini s-au făcut praf, șapte victime

O persoană a murit, o altă se află în stop cardio-respirator, fiind supusă manevrelor de resuscitare, iar alte cinci au fost rănite, vineri seară, într-un accident produs pe DN 1S, în judeţul Braşov, în care au fost implicate trei autoturisme. Traficul rutier este blocat. Accidentul rutier a avut loc pe DN 1S, între localităţile Veneţia de Jos şi Pârău, fiind implicate trei autoturisme, informează news.ro.

Acolo s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă şi spumă, 6 echipaje SMURD, 2 ambulanţe SAJ şi o autospecială pentru transport victime multiple.

„Dintre cele 7 victime, din păcate, o persoană a fost declarată decedată. O altă persoană este în stop cardio-respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a precizat sursa citată.

IPJ Braşov a informat că traficul rutier este blocat pe DN 1S între localităţile Veneţia de Jos şi Părău. Acolo se află şi echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic care fac cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Poliţia Rutieră Braşov recomandă şoferilor să manifeste prudenţă în condus, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să respecte dispoziţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă.

Traficul rutier va fi reluat după ce se vor finaliza activităţile de cercetare şi îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *