Adolescent prins de jandarmi cu 100 de pliculeţe care conţineau un praf alb, în zona centrală a Bucureștiului

Un adolescent de 17 ani a fost prins, sâmbătă, de jandarmii din Bucureşti cu 100 de pliculeţe care conţineau un praf alb. El a fost observat după ce a coborât dintr-un tramvai şi s-a ascuns după o maşină parcată, în zona centrală a Capitalei.

„Sâmbătă, 7 octombrie a.c., în jurul orei 17:30, jandarmii bucureşteni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona centrală a Capitalei, str. Baia de Fier, au observat un tânăr care, după ce a coborât din tramvai, la vederea colegilor noştri, s-a ascuns după o maşină parcată. În urma legitimării şi a controlului corporal efectuat, asupra persoanei au fost găsite 100 pliculeţe transparente tip ziplock ce conţineau un praf alb”, a anunţat Jandarmeria Bucureşti.

Tânărul, în vârstă de 17 ani, a fost dus la sediul secţiei de poliţie şi au fost întocmite actele de sesizare a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *